T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / YUNUSEMRE - Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi

Eğitim Binamız

  DERSLİKLER: Dersliklerimiz Fatih Projesi kapsamında tamamı Etkileşimli tahtalarla donatılmış olup internet altyapısı mevcuttur.

             LABORATUVARLAR: Okulumuzda fizik, kimya, biyoloji laboratuvarları bulunmaktadır. Bu laboratuvarlarda teorik eğitimin yanı sıra fen liselerinin özüne uygun olarak uygulamalı eğitim verilmektedir. İhtiyaç duyulduğunda özellikle olimpiyat ve proje çalışması yapan öğrencilerimiz, öncellikle Celal Bayar Üniversitesi daha sonra birçok üniversitenin labaratuvarlarından işbirliği kapsamında faydalanabilmektedir. Okulumuzda ayrıca 30 öğrenci kapasiteli Bilgisayar Laboratuvarı ve Yazılım Kodlama alanlarında proje çalışmalarını gerçekleştirebilmeleri adına yüksek kapasiteli bilgisayarlar ve 3D Yazıcı ile donatılmış Kodlama Atölyesi bulunmaktadır.

          KONFERANS SALONU: 100 öğrenci kapasiteli olup, her yıl Türkiye geneli, TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesini isteyen birçok öğrenciye yapılan sunumlarda, ayrıca okulumuzun öğrencilerini isteyen birçok seçkin üniversitenin tanıtım faaliyetlerinde, belirli gün ve haftalarla ilgili programlarda kullanılmaktadır.

Sınıflarımızdan bir örnekKonferans SalonumuzKonferans SalonumuzAnma panosuBüstÖğretmenler OdamızEğitim Binamız

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 29.06.2022 - Güncelleme: 29.06.2022 19:23 - Görüntülenme: 482
  Beğen | 0  kişi beğendi

Etiketler :
egitimbinamiz,