MANİSA / YUNUSEMRE - Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi

Mrt

Okulumuz mezunlarından Pelin YAYLA'nın katılımıyla 9.sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz mezun öğrencilerinden Ümmühan UÇAR, Pelin YAYLA ve İbrahim Enes DURAN' ın katılımıyla kariyer farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Mrt

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Moleküler Biyoloji ve Genetik anabilim dalı Doc. Dr. Özden Yalçın ÖZUYSAL tarafından 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimize yönelik bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen- öğrenci ve okul Aile Birliği üyelerinden oluşan bir ekiple velilerimizin desteğinide alarak bir kampanya başlattık.Başlattığımız kampanya ile depremden etkilenen ailelerimize verilmek üzere hijyen malzemelerinden oluşan paketler hazırladık.Hazırladığımız paketleri depremden etkilenen ve Manisa'ya gelerek Kredi Yurtlar Kurumuna yerleşen ailelere okulumuz öğrenci, öğretmen ve idarecileri eşliğinde takdim ettik.

Mrt

28/02/2023 tarihinde Okulumuz Afete hazırlık kulübü öğretmenleri Serdar Çoşkun ve Ali İhsan Ateşoğlu'nun hazırladığı senaryo dahilinde bina tahliye tatbikatı yapılmış olup,okul personel ve öğrencilerinin deprem,yangın,savaş gibi acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgi verilmiştir.

Ock

Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yüksel BEROJE okulumuzu ve öğrencilerimiz ziyaret etti. Ziyaret esnasında okulumuz teknolojik inovasyon kulübü öğrencilerinden yapmış oldukları proje çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Müdürümüze ziyareti için teşekkür ediyoruz.

Ock

Mesleki tanıtım ve kariyer günü Mezun öğrencilerimiz Mustafa Talha ÖZPOLAT ve Burak GÜDER tarafından Diş Hekimliği Fakültesi  tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Ock

Mesleki tanıtım ve kariyer günü Mezun öğrencilerimiz Oğuzhan GENÇ, Talha KAFKAS ve Cem DENİZ DURMUŞ tarafından Bilgisayar Mühendisliği, Tıp Fakültesi ve Metalurji Malzeme bölümleri tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışmasına katılan 10. sınıf öğrencimiz Verda BAKAL, Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kasım Can ÇELİK Danışmanlığından hazırlamış oldukları projeleri ile Final sergisine seçilerek Ankara da yapılan poster sunumuna davet edilmiştir. İlimizi ve Okulumuzu temsilen tek okul olarak sergiye katılan öğrenci ve öğretmenimiz, ilgili tarihlerse poster sunumlarını gerçekleştirmişlerdir. Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Kasım Can ÇELİK ve Öğrencimiz Verda BAKAL' ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yıldıray DEMİRTAŞ ile Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerimiz Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizi ziyaret ettiler. Ziyaret esnasından Okul Aile Birliğimiz tarafından öğrencilerimiz için hazırlanan ikramlıklar öğrencilerimize sunuldu. Okul Aile Birliği Başkanı Özlem PAŞAOĞLU; "Öğrencilerimize evlerindeymiş gibi sıcak bir aile ortamı sunmaya çalıştık. Her ne kadar ailelerinden uzakta olsalar bile bizler onların buradaki anne-babalarıyız. Etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan Kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yıldıray beye ve Aile birliği üyesi arkadaşlarım ile okul idaremize teşekkür ederim" şeklinde açıklama yaptı.

Bu güzel etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliğimize ve katılımları ile bizleri mutlu eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi ile Gezi Kulübümüz tarafından organize edilen 12. sınıf öğrencilerimize yönelik kariyer planlama ve mesleki tanıtım faaliyeti kapsamında İzmir ilinde bulunan Üniversitelere ziyaret gezisi gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen gezi de Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ziyaret edilmiştir. Düzenlenmiş olan gezinin öğrencilerimize faydalı olmasını temenni ediyor, Okulumuz Rehberlik Servisi ile Gezi Kulübü öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.