MANİSA / YUNUSEMRE - Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi

Nis

50’den fazla ülkede düzenlenmekte olan uluslararası HIPPO dil sınavında öğrencilerimiz Ayşe Naz Rüzgar, Gökalp Kilimcioğlu ve Duru Rüya Şahbazlar ilk aşamayı geçerek Türkiye  finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yarı finalde başarılar diliyoruz.

Aynı zamanda  Uluslararası dil yarışması olan KGL (Kangaroo Global Linguistic) sınavında öğrencimiz Musab Uçar ilk aşamayı geçerek Türkiye finallerine girmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

05.03.2023 - 12.03.2024 Tarihleri arasında okulumuz spor kulübü tarafından düzenlenen 100. yıl 3x3 basketbol turnuvasında 11 / B sınıfı 1. olmuştur

Nis

2 MART 2024 TARİHLERİNDE MANİSA OKUL SPORLARİNİN DÜZENLEDİĞİ ATICILIK -TABANCA GENCLER İL BİRİNCİLİĞİ YARİSMASI

12 Mart 2024 tarihinde Manisa Okul Sporlarının düzenlediği Atıcılık- Tabanca yarışmasında gençler kategorisinde okulumz öğrencilerinden Mustafa Şirinkalp İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünü okulumuzda düzenlenen programla coşku, gurur ve hüzünle kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuz konferans salonunda kutlanmıştır.

Mrt

18.09.2023-06.10.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ SPOR KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 100.YIL SATRANÇ TURNUVASI

-> Kızlarda 9/D sınıfından Melisa Eylül TATLICIOĞLU,Erkeklerde  11/D sınıfın Arda Mert KOÇU 1.olmuştur

19.10.2023-03.11.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ SPOR KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 100.YIL MASA TENİSİ TURNUVASI

-> Kızlarda 10/A sınıfından Yağmur İPEK,Erkeklerde  10/B sınıfın Efe Kaan SABUNCUOĞLU 1.olmuştur

20.11.2023 - 30.11.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ SPOR KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 100.YIL LANGIRT TURNUVASI

-> 12/D sınıfından Mahmut  KOÇ ve11/A sınıfından Muhammed Alperen AKÇAY 1.olmuştur.

14.12.2023 - 11.01.2024 TARİHİNDE OKULUMUZ SPOR KULÜBÜNÜN DÜZENLEDİĞİ 100.YIL VOLEYBOL TURNUVASI

-> 11/C sınıfı 1. olmuştur

Mrt

11. Sınıf öğrencilerimizin mesleki tanıtım ve kariyer planlama süreçlerine rehberlik etmek amacıyla Ege Üniversitesi, Ekonomi Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ne ziyarette bulunulmuştur. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan mezun öğrencilerimiz Berkay SATAL, Rezzan KAYGISIZ, Ali KAVİY, Eren KAYA ve Nazlı MENİS e teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz sivil savunma ve afete hazırlık kulübünün organizasyonunda Manisa AFAD ve İtfaiye ekiplerinin desteği ile okulumuzda deprem ve yangın tatbikatı sorunsuz olarak gerçekleştirilmiştir. Kulüp koordinatörü öğretmenlerimize, Afad ve İtfaiye yetkililerimize teşekkür ederiz

Şbt

Bakanlığımızın başlatmış olduğu liselerde bilim uygulamaları projesi kapsamında 26 Şubat Pazartesi Fen Bilimleri alanında koodinatör öğretmenler Sonay Mutlu ve Şengül Beydilli başkanlığında Atık Yönetimi konulu konferans, 27 Şubat Salı Sosyal Bilimler alanında koordinatör öğretmenler Ayşe Demirbaş ve Fatih Süleyman Zeybek başkanlığında Kültürel Miras konulu panel proje öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz 12. Sınıf öğrencilerine 03.03.2024 tarihinde girecekleri MSÜ sınavı hakkında bilgi verildi. Ayrıca Harp Okulları ve Astsubay MYO tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz mezun öğrencilerinden Ceren BÜRÜMLÜ(ODTÜ - Metalürji ve Malzeme Müh.) ve Beyza SÜLEYMANOĞLU (Gazi Üni - Kimya Müh.) bölümleri, üniversiteleri ve Ankara şehri ile ilgili 12. sınıf öğrencilerimize bilgi verdiler. Katkılarından dolayı her iki öğrencimize de teşekkür ederiz.

Şbt

19-20-21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Manisa okul sporlarının düzenlediği tenis gençler il birinciliği yarışmasında okulumuz öğrencileri Nil Su GEDİKLİ,Ebrar Yaren ALPTEKİN ,Nida AYDOĞAN,Zeynep SÖNMEZ den oluşan okul Tenis kız takımımız il 4.su olarak Okulumuza kupa kazandırmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz

Şbt

8 Ocak 2024 tarihinde Manisa okul sporlarının düzenlediği gençler il birinciliği yarışmasında okulumuz öğrencilerinden  Nehir Elfin KUL genç kızlarda, Ömer Yiğit İLKAZİ genç erkeklerde ikinci olup gümüş madalya kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Şbt

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet UĞURELLİ okulumuzu ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürümüze ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Abdullah ÖLMEZ ile Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray DEMİRTAŞ ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Levent ÇİMEN eşlik etti.

Okulumuzu gezerek öğrencilerimiz ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürümüz, okul hakkında bilgi alarak öğle yemeğinde okul yemekhanesinde öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Değerli İl Milli Eğitim Müdürümüze, İl Müdür Yardımcımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüze ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyor, her daim yanımızda olan Okul Aile Birliği Başkanımız ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 2022 ve 2023 mezunlarının katılımlarıyla 10. ve 11. sınıflarımıza yönelik Yks Motivasyon ve Mesleki Hedef Belirleme semineri gerçekleştirildi. Desteklerinden ötürü mezun öğrencilerimiz Yunus ÇEVİK Nurullah Barış ÇELİK,Nurşah KARAN, Berke YÜKSEL, Talha KAFKAS, Giray ÖZ, Ayberk KELAT, Melih ÜLKER, Yağız İLPARS, Erdem Yiğit ÇETİNKAYA, Ahmet Selim AKGÜL' e teşekkür ederiz.